A Nepál Cégcsoport létrejötte

Társaságunk 2006-os megalakulása óta szakmailag felkészült és folyamatosan bővülő létszámmal, stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik, mely megbízóink részére megbízható partnerséget biztosít.

Kivitelezési munkáinkat elsősorban saját létszámmal és gépparkkal végezzük, melyek – lépést tartva vállalatunk növekedésével – folyamatosan bővülnek. Társaságunk működését szinte minden területen, legyen szó akár a raktározásról, a gépek szervizeléséről, vagy könyvelésről, saját munkatársak biztosítják.

Nepál-Bau Kft.

A Nepál-Bau Kft. fő profilja a közműépítés és az útépítés, ugyanakkor projektjeink között kimagasló az átemelő aknák, valamint az ipari létesítmények mélyépítési munkáinak kivitelezése. Megbízóink megelégedését mutatja, hogy folyamatosan megrendelőink között tudhatunk olyan meghatározó vállalkozásokat, mint pl.: Egis Zrt., KÉSZ Kft., Zemplénkő, SADE. Ez is bizonyítja cégünk megfelelő működését és munkánk minőségét, erre alapozhatnak régi és új megrendelőink is.

Nepál Szerviz Kft.

Cégünk a Nepál-Bau Kft. kivitelezésében megvalósult projektek karbantartásával és fenntartásával kezdte meg működését, amely 2012 óta önálló szervezetként működik. A Nepál Szerviz Kft. olyan megrendelői állománnyal rendelkezik, amely biztosítja a folyamatos bővülést, így vállalatunk létszáma stabil, megrendelői köre növekszik. A piaci igényekre reagálva tevékenységünket kibővítettük családi házak kivitelezésével, ipari létesítmények, tisztaterek generál kivitelezésével is.

Baumaus Kft.

A Baumaus Kft. a közműépítésben speciális munkaterületet lát el. A Nepál-Bau Kft. társkivitelezőjeként az átemelő aknák felújításának és az új aknák kivitelezésének egyedi munkáit végzi, mint például a beton aknák és csövek bélelése. Olyan technológiákat alkalmazunk, amely lehetővé teszi az aknák élettartamának extrém mértékű növekedését.

API Invest Kft.

Az API Invest Kft. 2016-ban jött létre azzal a céllal, hogy megfelelő hátteret nyújtson a Nepál Cégcsoport működéséhez, és mindezek mellett a külső bérlőink igényeit is kielégíti. Társaságunk folyamatosan bővíti gépparkját, és befektetési céllal ingatlan területeket is fejleszt.

D-Tisztatér Kft.

A D-Tisztatér Kft. megalakulása egy magyar tisztatéri panel gyártmány megvásárlásával indult. A Nepál Szerviz Kft. partnereként folyamatosan építünk tisztatéri rendszereket gyógyszergyárakba, laborokba. Társaságunk a jelenlegi tisztatéri falrendszerek tervezése mellett a jövőben saját gyártás beindítását is tervezi.

Thomas Tette Kft.

A Thomas Tette Kft.-t azzal a szándékkal hoztam létre, hogy az ötleteimet keretbe foglalva valósítsam meg. Jelenleg is számos elképzelés megvalósítása van folyamatban. A cég nevének a jelentése „Tamás tette”, amit én, azaz Tamás tett. Ezt a nevet védjegyként használom.

BBB Nonprofit Kft.

A BBB Nonprofit Kft. neve a gyermekeim kezdőbetűiből alakult ki: Boglárka, Bendegúz, Berta. A vállalatot azért hoztam létre, hogy a Nepál Cégcsoport dolgozói, valamint a barátok és családjaik az általam szervezett programokon céges kereteken belül jöjjenek össze.

"Újratervezés" Egyesület

A Cégcsoport kollégái összefogtak és létrehoztak egy egyesületet, melynek célja, hogy a mai rohanó világban a tagok és hozzátartozóik rekreációs kikapcsolódásának lehetőségeit bővítse.

NEPÁL BAU Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság GINOP Plusz 1.2.3-21